cheap uggs

New bedroom

maanantai, huhtikuu 14, 2014   |   by    |   AT HOME, SISUSTUS

Bedroom lamp

Keittiön ollessa työn alla olimme siirtäneet kaikki sen tavarat väliaikaisesti olohuoneeseen.

Kun pääsin vihdoin tyhjentämään olohuonetta tavaroista, huomasin yhtäkkiä että se toimisi todella hyvin makuuhuoneena minulle ja miehelle. Olohuoneen ja keittiön välistähän suljettiin ovi, koska tarvitsimme lisää seinätilaa keittiössä. Nyt olohuoneeseen siis johtaa enää yksi pariovi ruokahuoneesta, ja se on huoneena paljon tilavampi kuin nykyinen makuuhuoneemme.

Lock and key

Pienoisena pulmana oli vain se että olohuoneen parioven lukko oli maalattu kiinni, kuten aika monikin ovi tässä talossa, ilmeisesti edellisten asukkaiden remontin aikana. Vaan ei hätää, pyysin miestä apuun, rapsutimme pois maalit, mies otti lukon pois paikaltaan ja katsoi netistä vähän ohjeita lukon entraamiseksi. Miltei kaikki tämän talon sisäovien lukot näyttävät olevan samanlaisia, ja toisen alakerran wc:n avain kävikin myös olohuoneen lukkoon.

Lock

Jokaisessa alakerran ovessa on myös kauniit vanhat messinkiset ovikahvat, pidän niistä tosi paljon. Ja nyt meillä on toimiva lukkokin! Makuuhuone muuttaa ehkä jo pääsiäiseen mennessä.

Handle

When our kitchen was under renovation, we had emptied all the cabinets temporarily into the living room. When I finally got to start emptying out the living room, I realized that it would work really well as our bedroom, as it is much bigger than our current bedroom. There was only one small problem: the lock had been painted shut apparently during remodeling done by previous owners. So I asked hubby to help out: he scraped off the paint and then googled some information about how to revive the old lock. Most of the locks in our house are the same, therefore a bathroom key fit the lock in the living room door as well. Now we have a working lock, it looks like the bedroom might change places by Easter.

Tags: , ,

4 comments

  1. nalle says: 15.4.2014
  2. Linda says: 16.4.2014
Nike NFL jerseys Cheap Nike NFL jerseys Wholesale NFL jerseys Cheap jerseys Cheap Jerseys China Wholesale NFL jerseys supply Wholesale NFL jerseys Cheap NFL jerseys From China