cheap uggs

Kitchen renovation, part 1

sunnuntai, tammikuu 19, 2014   |   by    |   AT HOME, SISUSTUS

Brick exposed

Olen jo pitkään haaveillut siitä että voisimme ottaa esille jossain talossamme vanhaa tiiliseinää. Talossa on kaksi piippua (ja kuusi tulisijaa), joten tiesin että tiiltä kyllä seinän alta löytyy. Nyt kun lähdemme tekemään keittiöremonttia, on hyvä tilaisuus kurkata myös kunnolla seinän alle.

Aikomuksena on siis ottaa esille keittiössä vanhan puulieden takana oleva tiilimuuri, ja sen viereiseltä seinältä taas hirret. Tiilien esille ottaminen on todella sotkuista puuhaa, joten tähän mennessä olemme vain ihan pikkuisen purkaneet rappausta sen päältä. Puuha on kuitenkin aika koukuttavaa, ihan mahtavaa oli nähdä että tiilet ovat hyväkuntoisia, ja että seinästä tosiaankin tulee yhtä hieno kuin olen kuvitellut.

Olin kutonut keittiössä huiviani loppuun kun mies alkoi purkaa seinää, ja pakko oli jättää huivi sikseen ja tarttua talttaan, jotta voisin kokeilla itsekin miten rappaus irtoaa.

Huivi

Our house was built in the 1920’s and has two chimneys and six fireplaces. I have dreamed for a long time that we could expose some old brick somewhere in the house, knowing it had to be there under the wall. Now that we are doing kitchen renovation it was a good opportunity to take a look at what we can find, since the walls are going to be resurfaced anyway. What we are planning on doing is exposing the brick behind the wood stove, and on the wall next to it, exposing the old wood beams.

I had been working on finishing my knitting in the kitchen, but when hubby started working on the wall, I had to drop the scarf and try those tools myself. The rough plaster on top of the bricks is thankfully coming off pretty easily, but is of course incredibly dusty work.

Scraping

Tags: ,

12 comments

  • Merja says: 19.1.2014
 1. Linda says: 19.1.2014
  • Merja says: 19.1.2014
  • Merja says: 19.1.2014
  • Merja says: 20.1.2014
  • Merja says: 20.1.2014
 2. Sirkka says: 21.1.2014
Nike NFL jerseys Cheap Nike NFL jerseys Wholesale NFL jerseys Cheap jerseys Cheap Jerseys China Wholesale NFL jerseys supply Wholesale NFL jerseys Cheap NFL jerseys From China